Amaris Dental

Clipping for 2 weeks
Contact Name Nertila Basha Street adress Rruga Azem Galica Tirana Tirana 1047 Phone Number +355 69 312 2553 Email Address info@amarisdental.com Website https://amarisdental.com/ Description AmarisDental është një nga klinikat më moderne në Tiranë. Me staf te kualifikuar dhe me eksperiencë, klinika jonë është e specializuar në shërbimet dentare si: Implante dentare, kirurgji dentare, zbardhim dhëmbësh, pastrim rrënjësor, ura dentare , stomatologji për fëmijë etj. Krijuar në vitin 2003 Am
0 Clips
1 Clipboards
0 Syncboard(s)®
Create Your Free Clipix Account Join